01.Noi îți trimitem curierul chiar la ușa ta

🚚 Poți aduce personal comanda ta la sediul nostru pe str. Bujorul Alb 49, sector 2 sau putem trimite un curier pentru a le ridica.

✒️Plasează o comandă indicând datele necesare în formularul de mai jos.

🧾Taxele de curierat (în total tur-retur) sunt 39 RON pe București-Ilfov, 49 RON în țară. Lista noastră completă de prețuri o regăsești și în josul paginii. Livrăm GRATIS comenzi de peste 499RON.

02. Verificăm și începem procesul

Îndată ce ajunge la noi, comanda ta este verificată să corespundă detaliilor din formularul de comandă. Înainte de procesul de ascuțire, acestea se sterilizează la autoclav, respectând standardele și normele de sterilizare.

⚕️Dacă trimiteți instrumentele sterilizate în prealabil, veți beneficia de o reducere de 10% pentru instrumente. Acestea trebuie să fie ambalate în pungi speciale de sterilizare și să conțină martor indicator de sterilizare. 

🔎Dacă ai și o freză ce necesită reparații, ești contactat/ă pentru a-ți comunica costurile în prealabil. 

03. Comanda ta este trimisă înapoi la tine

📦Ne facem treaba cum știm mai bine iar când e gata, trimitem instrumentele înapoi prin curier, împachetate cât mai bine.

🕖Tot procesul, cu tot cu transportul tur retur dureaza deobicei 4 zile, cel mult o saptămână.

♻️Nu ai cu ce lucra? Nici o problemă, poți cere freză sau instrumente la schimb!

4,6 ⭐⭐⭐⭐⭐ Pe baza a 48 recenzii pe Google

SERVICII DE ASCUȚIRE

SERVICII DE REPARAȚII FREZE

TAXĂ URGENȚĂ +30% DIN PREȚURILE AFIȘATE

Ascutzit.ro - Tocilărie, Altelier reparații freze / mașini de tuns IconAscutzit.ro - Tocilărie, Altelier reparații freze / mașini de tuns

Strada Bujorul Alb 49, București

4,6 48 reviews

 • Avatar Roxana-Adriana Stoica ☆☆☆☆ acum o lună
  Din pacate experienta mea cu aceasta companie a fost una neplacuta. Am trimis la ascutit doua cutite de bucatarie, dintre care unul era japonez, o foarfeca de bucatarie si un cutit de decojit curbat. Pe cel din urma l am primit la fel cum … More l am trimis deoarece firma nu dispune de un aparat de ascutit cutite curbate. Cutitul japonez nu a fost ascutit la unghiul pe care l-am precizat ( foarte important pentru acest tip de cutit)
  Cireasa de pe tort a fost "romaneasca" pe care au facut-o cu foarfeca de bucatarie. A fost fortat surubul de la imbinare (desi foarfeca se desface foarte simplu). Astfel a fost distrus mecanismul de imbinare a celor doua parti. Foarfeca mi a fost inapoiata defecta, fara sa primesc vreo despagubire sau vreo mentiune privind acest aspect.
  (Foto atasate)
 • Avatar Andreea Veronica Stavar ★★★★★ acum o lună
  Am trimis la cei de la Ascutzit.ro de 2 ori forefecute, clesti de cuticule, cutite de bucatarie cat si cutite de la msina de tocat si de fiecare data au venit impecabile( unele dintre ele erau intr-o stare deplorabila). Ii recomand cu toata … More caldura deoarece sunt profesionisti si serviciile sunt exceptionale!!!
 • Avatar Nicu Petre ☆☆☆☆ acum o lună
  Nu recomand pentru cuțitele de tuns animale, nu știu sa facă asa ceva, am ascuțit patru lame și nici una nu taie😡
 • Avatar Gianina Avadanei ★★★★★ acum 2 săptămâni
  Profesionalism,promptitudine si seriozitate! Sunt foarte mulțumita de serviciile oferite de Ascutzit.ro
 • Avatar lorena fefe ★★★★★ acum 4 luni
  Profesioniști si foarte rapizi, în 2 zile era înapoi la mine foarfeca, foarte bine ascuțită.
  Recomand!
 • Avatar Uñas by Miha ★★★★★ 8 months ago
  Super incantata de oamenii acestia, foarte profi! Totul la superlativ. 🙃 Plasarea comenzii este o joaca, doar apesti un buton pe ecran si imediat esti contactat; iti explica frumos ce trebuie sa faci tu, iar de restul se ocupa ei! Podusele … More la intoarce arata ca noi, clestisorii in cazul meu, taie mai bine ca la inceput 😁( cand i am cumparat). Mandrina merge ca unsa, atata este de silentioasa! Lucreaza superb, frumos 🙃 si curat. Ii recomand cu tot dragul. O sa mai aplez la serviciile lor de fiecare data! 😊 Va multumesc!
 • Avatar Zina magda ★★★★★ 5 months ago
  Va mulțumesc pentru profesionalismul de care dați dovada! Recomand cu cea mai mare încredere
 • Avatar Ramona Zelca ☆☆☆☆ 6 months ago
  Nu era frumos sa intrebati daca vreau instrumentele curățate chimic? Cand eu am specificat ca le vreau doar ascuțite!
 • Avatar Diana Andreea ★★★★★ 10 months ago
  Ofera servicii de calitate, de curatare si ascutire, iar forfecutele mele sunt acum ca noi (fara sa ma deplasez de acasa). Am completat un formular si produsele au fost preluate in aceiasi zi de curier. Voi mai apela cu siguranta!
 • Avatar Emi Mudure ★★★★★ 5 months ago
  Super profi și eficienți