Despre Noi:

Povestea noastră începe cu un antreprenor frustrat de calitatea serviciilor de ascuțire din România ce întâlnește un inginer din Rusia ce a urmat ultimele cursuri din domeniu. Acesta din urmă emigrează în România și așa ia naștere Ascutzit.ro.  Fiind ingineri abordăm  ascuțirea lamelor așa  cum  ar  trebui sa  fie  aceasta  activitate. La o lamă nu este importantă numai ascuțirea propriu zisă ci și celelalte lucruri legate de anatomia ei. Ca exemplu, inclusiv direcția de ascuțire este foarte importantă . Pentru multă lume ascuțirea este un lucru banal, dar nu este deloc așa . Necesită studii  aprofundate pentru  a  înțelege fenomenul și de a putea ca tu sa te bucuri de un serviciu foarte bun din partea noastra.

De ce să îmi ascut instrumentul și să nu cumpăr altul nou?

Pentru că va taia mai bine ca unul nou. Punct.

80% dintre instrumentele de tăiat sunt ascuțite de către producător pe un utilaj automatizat fară să le se acorde individual vreo atentie, în timp ce noi îi acordam lamelor tale toată atenția de care au nevoie. De exemplu, după ce ascuțim un cuțit de 100 de lei, aceasta va taia ca unul de 1.000 de lei, singura diferență va fi că acel cuțit de 100 de lei se va toci mai repede pentru ca este facut dintr-un material mai moale.

Avantajele atelierului nostru fata de alte sisteme de ascutire:

  • timp foarte scurt de executare (de pe o zi pe alta).
  • nu deteriorăm calitatea oțelului sau a metalului deoarece ascutirea se face profesional
  • ascutire minima de otel din lama, max. 0,5 mm în caz de ascutire fara rectificare sau reconditionare.
  • ascutire în unghi optim, perfect pentru fiecare unealta, calculat si masurat cu precizie cu ajutorul unor sisteme de masurare, reglare si fixare speciale.
  • lustruire cu pasta de honuire, definitiveaza taisul uneltelor si le da un luciu de oglinda
  • ascutire rezistenta în timp
  • recomandat mai ales pentru unelte profesioniste sau de colectie (chef knife, cutite militare, de pescuit, utilitare, de aruncat, foarfeci de coafura din otel special, foarfeci de manichiura etc).

De ce să ai încredere în noi?

Suntem un atelier high-level din București. Primim comenzi din toată România și garantăm rezultatul. Utilizăm cel mai modern echipament de ascuțire din toată țara. Rulmenții japonezi pe care îi folosim sunt chiar mai rezistenți decât cei din fabricare. Suntem profesioniști tehnicieni și ne perfecționăm la cele mai bune cursuri posibile din domeniu. Comanda ta (la ascuțire) e gata într-o singură zi. Livrarea durează maximum 3 zile. Îți returnăm dublul banilor pentru livrare tur-retur, dacă nu îți place rezultatul.

CUM LUCRĂM?

1.Completează formularul.

2. Te sunăm să aflăm adresa și să confirmăm comanda.

3. Curierul vine chiar la ușa ta.

Câteva detalii importante. Unele, chiar plăcute:

Livrăm GRATIS comenzi de peste 300 RON.

Cost livrare tur-retur în București – 30 RON

Cost livrare tur-retur în România – 40 RON